top of page

VALAISTUS REMONTIT

Toteutamme asiakkaiden toiveen mukaisen valaistuksen esim. Hue -yhteensopivat led -valaistus tarvikkeet. Nykyään halutaan keittiöön paljon led -nauhalla toteutettavaa valaistusta, kuten välitilan ja epäsuora kaappien päällä oleva valaistus. Led -nauha valaistus toteutetaan alumiinprofiileja käyttäen, jotta valo on tasainen ja nauha luovuttaa lämmön alumiiniin ja on tästä syystä pitkäikäinen.

 

Led -nauhat voivat olla tiettyä värisävyä (lämmin tai kirkas) ja himmennys tapahtuu langattomalla erillisellä säätimellä, jonka voi ruuvata tai teipata vaikka valokytkimien kanssa samaan riviin , mutta mikäli halutaan säätää värilämpötiloja, niin näihin käytetään ns. CCT -led nauhaa, jonka värilämpötilaa säädetään myös samaisella säätimellä.


Kaikille ei riitä tämä, vaan halutaan värilliset ns. RGB -led -nauhat, joista voidaan valita miljoonia eri sävyjä. Myös näitä ohjataan säätimellä tai vaikkapa kännykällä Zibgee ja Hue yhteensopivalla tekniikalla. Led -nauhoja on olemassa CCT, RGB -tyyppiä, joita voidaan käyttää tarvittaessa tavalliseen tapaan ja vaikkapa jouluna tai juhlissa vaihdella sitten eri värejä.

Ukkeli22.jpg
bottom of page